Υλικά συνταγής
Ένα επιδόρπιο σκέτος πειρασμός που σερβίρεται ιδανικά με παγωτό βανίλια.
Εκτέλεση
Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τη βανίλια. Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη μισή σοκολάτα με το βούτυρο. Αφήνουμε λίγο να κρυώσει το μείγμα. Στο μίξερ χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και τον καφέ, να αφρατέψουν 3΄-4΄. Προσθέτουμε την χλιαρή, λιωμένη σοκολάτα και συνεχίζουμε το χτύπημα στο μίξερ για 1΄. Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, το αλεύρι, τα καρύδια και τα υπόλοιπα κομμάτια σοκολάτας. Βουτυρώνουμε και στρώνουμε λαδόκολλα σε μία φόρμα δαχτυλίδι 25 εκ. Αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 170οC στις αντιστάσεις στην τελευταία σχάρα για 40΄. Αφήνουμε να κρυώσει το γλυκό τουλάχιστον 1 ώρα (αλλιώς θα τρέχει το μείγμα υγρό).
Πηγή : http://www.argiro.gr